1. IP addresses are NOT logged in this forum so there's no point asking. Members are encouraged to install GOM or HOLA or TUNNELBEAR for an added layer of protection.

    The SEX forum is HERE so please stop asking.

Cakap Ayam, Nyayi Lagu -Talk Cock Sing Song

Discussion in 'A Singaporean's guide to Living In JB' started by mollusk, Apr 5, 2012.

  1. mollusk

    mollusk Alfrescian (InfP) Old Timer

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    2,559
    Likes Received:
    125
    Trophy Points:
    0
    This thread open for our bros here to chit chat in Malay instead of hijacking other thread :cool:
     
    1 person likes this.
  2. mollusk

    mollusk Alfrescian (InfP) Old Timer

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    2,559
    Likes Received:
    125
    Trophy Points:
    0
    Sup torpedo ?..
     
  3. DREAMorACTION

    DREAMorACTION Alfrescian Old Timer

    Joined:
    Dec 26, 2011
    Messages:
    2,042
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    0
    The only complete sentence I can speak perfectly is "Aku tak tau cakap melayu".... Can I still join in? :p
     
  4. mollusk

    mollusk Alfrescian (InfP) Old Timer

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    2,559
    Likes Received:
    125
    Trophy Points:
    0
    Boleh.Sini tidak ada diskriminasi.Malaysia boleh, kita lagi boleh :D
     
  5. KNNBCCB

    KNNBCCB Alfrescian (Inf)

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    6,207
    Likes Received:
    296
    Trophy Points:
    0
    terima kasih abang kambing biri biri ... kerana buka thread baru :D
    cakap ayam ? bukan cakap burung ?
    kong jiao wei ma ...:D

    itu sup batang lembu . :D pasti pasangan you jadi harimau hari hari mahu ohhh :D

    boleh abang ... msia mana tak boleh punya ???:D
     
    1 person likes this.
  6. groober2011

    groober2011 Alfrescian Old Timer

    Joined:
    Jul 27, 2011
    Messages:
    1,696
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    0
    Hehe....tajuk yang mungkin tidak masuk akal kepada pembaca yang melayu.
     
  7. mollusk

    mollusk Alfrescian (InfP) Old Timer

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    2,559
    Likes Received:
    125
    Trophy Points:
    0
    Haha.must have a bit of humor ...
     
  8. Pocong

    Pocong Alfrescian Old Timer

    Joined:
    Mar 25, 2012
    Messages:
    67
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    boleh saya join ? nama saya pocong.
     
  9. mollusk

    mollusk Alfrescian (InfP) Old Timer

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    2,559
    Likes Received:
    125
    Trophy Points:
    0
    Awak semua tidak kerja ini hari ?
     
  10. groober2011

    groober2011 Alfrescian Old Timer

    Joined:
    Jul 27, 2011
    Messages:
    1,696
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    0
    Ia-lah, duduk disini macam mana kita boleh belih satu rumah di-JB? Mereka semua boleh bernanyi nyani dan cakap ayam tetapi tidak dapat tangkap ayam pun.
     
  11. mangali

    mangali Alfrescian Old Timer

    Joined:
    Mar 10, 2012
    Messages:
    102
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Selamat pagi to all - puki mak !
     
  12. mangali

    mangali Alfrescian Old Timer

    Joined:
    Mar 10, 2012
    Messages:
    102
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    puki mak !
     
  13. KNNBCCB

    KNNBCCB Alfrescian (Inf)

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    6,207
    Likes Received:
    296
    Trophy Points:
    0
    sewa satu rumah di jb pun boleh ...
     
  14. erection2015

    erection2015 Alfrescian (InfP) + C

    Joined:
    May 20, 2011
    Messages:
    13,945
    Likes Received:
    689
    Trophy Points:
    113
    ok terima kaseh bro...kita TCSS di sini

     
  15. erection2015

    erection2015 Alfrescian (InfP) + C

    Joined:
    May 20, 2011
    Messages:
    13,945
    Likes Received:
    689
    Trophy Points:
    113
    hari ini saya off la....kamu?


     
  16. KNNBCCB

    KNNBCCB Alfrescian (Inf)

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    6,207
    Likes Received:
    296
    Trophy Points:
    0
    esok cuti hari ini you off tak pigi thailand ke ?

    you minum sup longkang itu apa ? tahi ada ?
     
  17. erection2015

    erection2015 Alfrescian (InfP) + C

    Joined:
    May 20, 2011
    Messages:
    13,945
    Likes Received:
    689
    Trophy Points:
    113
    pergi thailand kapal terbang tikit mahal la...termasuk hotel, makan, main main......wang tak cukup la.

    Sup longkang memang sedap...ada sweet and sour tahi....aiyah banyak ingredients la. Saya simpan sadikit beri kamu lain kali.

    Warna you boleh jadi baik lagi...rambut boleh panjang juga.


     
    Last edited: Apr 5, 2012
  18. KNNBCCB

    KNNBCCB Alfrescian (Inf)

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    6,207
    Likes Received:
    296
    Trophy Points:
    0
    haha makan sup longkang nanti jadi hijau macam botak saya :D
     
  19. erection2015

    erection2015 Alfrescian (InfP) + C

    Joined:
    May 20, 2011
    Messages:
    13,945
    Likes Received:
    689
    Trophy Points:
    113
    jadi hijau tak apa...makan shiok sudah cukup. Saya simpan sup longkang untok kawan saya...knnbccb, mollusk dan groober. Tentu sehat.

     
  20. mollusk

    mollusk Alfrescian (InfP) Old Timer

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    2,559
    Likes Received:
    125
    Trophy Points:
    0
    Knnccb.Awak naik motor kup chai ?
     
    1 person likes this.

Share This Page